Det skal nytes

KaffeLaug Nielstrup åbnet sine dører 8.juni 2019. Gården ligger vakkert plasseret i naturskønne omgivninger og hedder Hesede Hovedgård -i hjertet af Syd-Sjælland. Vi befinder os 3 minutter med bil fra både Skovtårnet og Gisselfeld Kloster, og ca 45 min fra København.

Vi importerer all vores kaffe selv. Kaffen er nøysomt valgt ud og er af den bedste kvalitet. Specialkaffe, håndplukket, tett samarbejd med plantagene og stort fokus på bærekraftighed i alle ledd og den gode historien om menneskene bag kaffen.

Åbent i risteriet hver tor-søn 11-16

Vi tilbyder kursus, cupping (kaffesmagning) og salg til både private og erhvervskunder.

Maria -grundlegger og ejer af KaffeLaug:

“I alle mine år innenfor kaffe bransjen har jeg vært opptatt av å fortelle den gode historien rundt kaffen. Hvor den kommer fra, plantasjen, familiene som jobber der… Kaffe er verdens største handelsvare etter oljen og det er derfor mange mennesker involvert før vi får den servert i vår yndlingskopp på jobb eller hjemme i sofakroken. Jeg synes kaffen skal nytes -nettopp fordi det er mye arbeid bak en god kopp kaffe!

Min historie starter i Norge. Det er også her mine erfaringer kommer fra da jeg jobbet med spesialkaffe for et norsk kaffebrenneri i mange år.
Min familie og jeg flyttet til Danmark i 2017 og våren 2019 er jeg så priveligert at jeg åpner mitt eget kaffebrenneri i de mest fantastiske omgivelser på Hesede Hovedgård ved Gisselfeld Kloster, kun 45 min sør for København.

KaffeLaug, hvorfor heter det det…?
Et laug er en lokal sammenslutning av kjøpmenn eller håndverkere i middelalderen og fram til 1800-tallet. 
For å markere sitt fagfelt, brukte laugene et eget skjold/seil med en del symbolske gjenstander med høy fagmessig kvalitet, f.eks skomaker med sko, baker med kringle, salmaker med sal osv.

KaffeLaug har også sitt skjold med kaffekopp inngravert og håper å skape et KaffeLaug rundt den gode kaffeopplevelsen -med mennesker som setter pris på og nyter sin kaffe.”

Handelsbetingelser

Vi benytter GLS pakke service til vores pakker 

Vi ekspederer ordrerne i den rækkefølge, vi modtager dem. Varer, vi har på lager, afsendes jf. afsendelses kalender. Undtaget herfra er varer, hvor det er angivet, at det er en bestillingsvare med længere leveringstid. Normal leveringstid til adresser i Danmark er 2-3 hverdage efter ordreafsendelse. Alle varer leveres så længe lager haves.

Der sendes kun til Danmark, med mindre andet er aftalt

Afhentning

Det er muligt at afhente varer i vores risteri efter aftale

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret efter forbrugeraftaleloven. Varen skal returneres i original embalage med originale mærker og i samme stand som den blev modtaget.

Der er ikke returret på fødevarer! Men hvis en kaffe ikke lever op til din forventning må du gerne sende den tilbage til os til en ekstra kontrol

Skulle du mod forventning fortryde købet, kan en vare returneres indenfor 14 dage fra den dato du har modtaget varen. Hvis du fortryder dit køb, skal du returnere varen i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den. Du skal selv betale returfragten for varen der returneres. Købesummen krediteres din konto indenfor 14 dage. Du bedes vedlægge information om dit navn, ordre/fakturanummer, og at du ønsker pengene tilbage. HVIS du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen naturligvis til dig ved overførsel til din bankkonto, når vi har MODTAGET varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer. Vi kan også overføre til dit betalingskort hvis du har betalt med kort i butiken.

Benytter du din fortrydelsesret, skal du sende varen til:

KaffeLaug Nielstrup Aps

Hesede Hovedgård 3

4690 Haslev

Bemærk! vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
Du kan også fortryde købet ved at nægte modtagelse af varen, ved at overdrage varen til GLS eller ved at returnere varen på ovenstående adresse.

 

Reklamation

Som kunde har du to års reklamationsret, efter varen er modtaget.

Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for 14 dage efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Du skal selv betale fragt ifm. reklamation.

Når du returnerer varen, bedes du angive beskrivelse af fejlen

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Du kan også indlevere reklamationer på adressen.

Besøg os

Close Menu
×
×

Cart